BIOGRAPHY

CORINA

Corina Bud (născută Corina Monica Ciorbă;[1] n. 26 ianuarie 1980, Satu Mare) este o cântăreață pop/dance/R&B română.

A debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5.

Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance.

De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” și „Overdrive”.

Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 și a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor”.

Acesta a fost produs și înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventura”.

Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.

Cariera muzicală

Albumul de debut al Corinei, Noi Doi a apărut în ianuarie 2004. De pe album a fost promovată o singură piesă, „Noi Doi” care a fost compusă de Marius Moga și Smiley. Melodia a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100 devenind unul din cele mai de succes melodii ale ei.[2] În 2009 lansează videoclipul melodiei One Two Three, iar în 2011 lansează videoclipul melodiei No Sleeping, făcută în colaborare cu JJ.

Listen my songs on Spotify